Ana içeriğe atla

1 teneke ceviz kaç kilo ?


1 teneke ceviz kaç kilo ? Bir teneke ceviz kaç kilo gelmektedir ? Anadolu'da bir çok yerde ceviz teneke ile satılmaktadır. Özellikle Doğu ve Güneydoğu'da cevizler 18 litrelik zeytinyağı vs. tenekelerinde ölçülerek satılır. Peki bir teneke ceviz kaç kilo gelir ?

Bir teneke kabuklu ceviz yaklaşık olarak 6-7 kilo gelmektedir.

1 kg kabuklu cevizden çıkan iç ceviz miktarı için bakınız :  1 kg kabuklu cevizden ne kadar ceviz içi çıkar ?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

180 cm boyunda biri kaç kilo olmalı

180 cm boyunda biri kaç kilo olmalı . 1.80 m boyunda olan birinin ideal kilosu kaç ? İşte hem kadın hem de erkeklere özel 180 cm boyun ideal kilosu : 180 cm boy için ideal kilo kaç olmalı ? 180 cm boyunda bir kadının ideal kilosu : 75-80 kg arası 180 cm boyunda bir erkeğin ideal kilosu : 80-85 kg arası

1 kg peynir kaç kilo sütten yapılır ?

1 kg peynir kaç kilo sütten yapılır ? Peynir yapmak veya üretmek niyetinde olanların en çok merak ettiği konuların başında 1 kilo peynir için kaç kilo süt kullanıldığı konusudur. Çünkü 1 kg peynir için gerekli olan süt miktarı bu işin karlılığını etkileyen en önemli faktördür. Peki 1 kilo peynir kaç kilo sütten yapılır ? 1 kg beyaz peynir için yaklaşık 6 kilo süt kullanmak gerekirken, 1 kilo kaşar peyniri için yaklaşık 11 kilo süt kullanmak gerekiyor.