Ana içeriğe atla

Jahrein kaç kilo



Jahrein kaç kilo: Siyasi partilerin ücretli sosyal medya propaganda memurlarından biri olarak bilinen Jahrein isimli şahsın kaç kilo olduğu merak ediliyor.

Zaman zaman paylaştığı fotoğraflarından oldukça kilolu olduğu göze çarpan Jahrein'in takipçileri kaç kilo ağırlığında olduğunu sorsa da cevap alamıyor.

Peki Jahrein Kaç Kilo ?

Jahrein'in kilosu tam olarak bilinmiyor. Fakat bu konuda görünüme bağlı olarak bir tahmin yapanlar genellikle 100 kilo ve üzerini işaret ediyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 teneke ceviz kaç kilo ?

1 teneke ceviz kaç kilo ? Bir teneke ceviz kaç kilo gelmektedir ? Anadolu'da bir çok yerde ceviz teneke ile satılmaktadır. Özellikle Doğu ve Güneydoğu'da cevizler 18 litrelik zeytinyağı vs. tenekelerinde ölçülerek satılır. Peki bir teneke ceviz kaç kilo gelir ? Bir teneke kabuklu ceviz yaklaşık olarak 6-7 kilo gelmektedir. 1 kg kabuklu cevizden çıkan iç ceviz miktarı için bakınız :   1 kg kabuklu cevizden ne kadar ceviz içi çıkar ?

180 cm boyunda biri kaç kilo olmalı

180 cm boyunda biri kaç kilo olmalı . 1.80 m boyunda olan birinin ideal kilosu kaç ? İşte hem kadın hem de erkeklere özel 180 cm boyun ideal kilosu : 180 cm boy için ideal kilo kaç olmalı ? 180 cm boyunda bir kadının ideal kilosu : 75-80 kg arası 180 cm boyunda bir erkeğin ideal kilosu : 80-85 kg arası

1 kg peynir kaç kilo sütten yapılır ?

1 kg peynir kaç kilo sütten yapılır ? Peynir yapmak veya üretmek niyetinde olanların en çok merak ettiği konuların başında 1 kilo peynir için kaç kilo süt kullanıldığı konusudur. Çünkü 1 kg peynir için gerekli olan süt miktarı bu işin karlılığını etkileyen en önemli faktördür. Peki 1 kilo peynir kaç kilo sütten yapılır ? 1 kg beyaz peynir için yaklaşık 6 kilo süt kullanmak gerekirken, 1 kilo kaşar peyniri için yaklaşık 11 kilo süt kullanmak gerekiyor.